onsdag 16. februar 2022

Status pr. onsdag 15. februar.

 Det aller meste av løypenettet er nå kjørt opp, og vi har fått pakket en bra såle. Det eneste som nå står igjen er forbindelsen mellom Dansarsteien og Fjellstaul over Sprettedalsnuta,

Værmeldinga utover i vinterferieuka er litt "til og fra" med hensyn til snø, så det er vanskelig å forutsi når det er behov for kjøring framover. Så derfor: FØLG MED PÅ "skisporet.no"!!!  Der vil du til enhver tid se når og hvor det er kjøring.

Vær også klar over at det fremdeles er i minste laget med snø mange steder i løypa. Vi har jo et særdeles variert underlag, med alt fra flate fine myrer til tett skog der det blir mindre snø nede på bakken, og strekk med mye ujevnheter, stein, kvist og røtter. På slike steder kan sporsetteren som er koblet til løypemaskinen fort henge seg fast i en stein, ei kraftig rot eller lignende. Resultatet kan da være at den blir ødelagt eller dras skeiv, med påfølgende reparasjoner og kostnader.

Så selv om traseen nå er kjørt og pakket, er det fremdeles en del strekk der det ikke er satt spor. Men vi får satse på at det blir såpass med snø framover at det er mulig å sette spor over det meste.

På vegne av løypelaget ønskes alle en flott vinterferieuke!!


Terje D. Hasle

sekretær Kvambekk/Angre løypelag

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar