fredag 22. januar 2021

Driftsstans på løypemaskinen

 Bjørn Arve melder i kveld (fredag) at løypemaskinen har fått driftsstans inne ved Hovdestaul, i forbindelse med oppkjøring av løyper for helgen.

Det er såpass ille at det ikke er mulig å få i gang maskinen og kjøre videre denne helgen.

Bjørn Arve beklager sterkt, og det blir lagt ut info her om videre utvikling og når det kan forventes kjøring.


For løypelaget - Terje Hasle, sekretær

3 kommentarer:

  1. Synd, men ser at det går et scooterspor i løypa. Er det kjørt rundt med scooter istedenfor?

    SvarSlett
    Svar
    1. Det er ikke kjørt denne helgen så vidt jeg vet, men vi skal ta opp i styret om det er mulig å få en ordning med "nødkjøring" av scooter og sporsetter når slik driftsstans oppstår.

      Slett
  2. Hei dette skjer fhv ofte. Ved slike anledninger burde vi hatt et alternativ til oppkjøring. Det er veldig frustrerende for mange hytteeiere i området. Løyper kan vel kjøres opp med snøskooter med "løypekjelke"? Skøytetrase kan vi klare oss uten i slike tilfeller. Det viktigste er at vi har et brukbart alternativ. Vi ønsker å gå på ski! Alternativ løype distanse kan også vurderes.
    Bøle Hytteforening hadde et møte for et par år siden med eieren på Nedere Kvambekk. Han fikk spørsmål om alternativ oppkjøring. Han stillte seg positiv til å låne ut en skooter. Det må skaffes/lånes "løypekjelke" ved slike anledninger. Dette må tas tak i. Fokuser på mulighetene ikke begrensningene.Er sikker på at alle hytteområdene vil se positivt på dette.
    Mvh Terje Solberg Nilsrud 3
    Mob 901 57 367
    tesolbe@online.no

    SvarSlett